My – kallelsesignal

MY kallelsesignal

MY består av en familj med olika trådlösa anropsapparater samt olika typer av mottagare. My-familjen har ett litet urval av små, trådlösa larmknappar som möjliggör att påkalla hjälp trådlöst.
Kollegorna får informationen om behovet av hjälp, direkt i en textmottagare, bordsdisplay eller i en takdisplay som visar med en siffra eller i klartext.
– MY gör det lite enklare!

Reception MY kallelsesignal

Anropsapparater

MY kallelselarm består av olika typer anropsapparater för fast montage på vägg, bord eller som larmklockor för att bäras på armen. Det som är utmärker systemet är att det bygger på en trådlös radioteknik som heter ”Pocsag”och är mycket kostnadseffektivt.
Systemet är uppbyggt runt en 10 mW radiosändare som drivs av ett knappcellsbatteri som räcker i mer än ett år vid 20 tryck om dagen.
Har du inte tummen mitt i handen så byter du batteriet själv med en vanlig Philpsmejesel om du bara följer den svenska manualen som ingår i leveransen.

Se anropsapparater>>>

Anropsapparter – Special

För toaletter eller duschutrymmen har vi vår anropsapparat med dragkontakt. Detta innebär att man kan larma även om personen ligger på golvet eller sitter i rullstol.
Det ingår två olika ”vakter” i MY familjen. En rörelsevakt som är flyttbar och larmar automatiskt när någon rör sig i dess bevakningsområde och en dörrvakt som larmar automatisk när den bevakade dörren öppnas. Till och frånkoppling av bevakningen görs via en manöverknapp på utsidan av dörren.

Mottagare

Som mottagare av signalen finns några olika lösningar att välja på. Den lilla numeriska sökaren som visar meddelandet med siffror. Du kan också få meddelande i klartext, i den bärbara personsökaren, alternativ i en bordsdisplay eller i en takdisplay, som du kan läsa på långt avstånd. Texthöjden är ca 12 cm.

Se olika textmottagare >>>

Så här fungera MY

Broschyr MY – kallelselarmsystem

© Copyright - LOTS Security AB