Nyhetsbrev via e-post

Nyhetsbrev via e-post

Under många år har vi skickat information om branschtrender, nya produkter och erbjudanden till Er kunder och intressenter som vi känner har ett berättigat intresse av vår informationen.
Marknadskommunikation är ett viktigt verktyg för att skapar goda relationer och dela med oss av vår kunskap, allt för att bidra till bättre kunnande i syfte att skapa bättre affärer.
Nu när GDPR snart börjar gälla vill vi informera er om våra rutiner för lagring av uppgifter och hur vi behandlar era uppgifter framöver.

Vad som lagras?

För mottagare av vårt nyhetsbrev lagrar vi endast din e-post, samt vilken information du är intresserade av att läsa om(listor).

Inga andra uppgifter som är kopplade till dig eller Ert företag finns i vår e-postplattform).
E-postadressen  och intresselistorna lagras på ett säkert sätt hos vår externa partner, en partner som uppfyller kraven för GDPR. Om du inom 24 månader inte läst våra Nyhetsbrev så raderas din e-postadress

Avregistrera

Om du inte vill ha våra nyhetsbrev via mail kan du alltid tacka nej till dem. Kontakta någon. av våra säljare om du vill ha hjälp att tacka nej till information

Du når oss på 08-711 22 11 eller skicka mail till web@lotsab.se

Ett enklare alternativ är att klicka på ”Avregistrera” eller ”Hantera prenumeration ”.

Under ”Avregistrera” tacka du nej till mer nyhetsbrev.

Under ”Hantera prenumeration” kan du ändra din mailadress och ändra vilka listor du vill vara med på. Länken finns i längst ned på varje nyhetsbrev.

Välj lista/listor: