LOTS Security vinner direktupphandling för Rimnersbadet i Uddevalla. LOTS Security har nyligen säkrat en direktupphandling med Uddevalla Kommun gällande systemet Trygg och Säker Simhall för det nya Rimnersbadet som har invigning i juni.

Söker ni ett alternativ till Inovonics sändare och mottagare? Vi på Lots Security har utvecklat MY ett trådlöst och radiobaserat system med olika typer av sändare och en relämottagare med sex utgångar helt utan begränsningar av antalet sändare som kan anslutas till mottagaren.

Under mässan Offentlig Sektor i Kista presenterade vi bland annat vårt trådlösa kallelsesystem MY, detta väckte extra stort intresse för de som jobbar inom gruppboenden.

MY är ett trådlöst kallelsesignalsystem. MY har de senaste åren ökat i popularitet eftersom det är enkelt, trådlöst och kostnadseffektivt. Flexibiliteten i systemet gör det idealiskt för många olika typer av verksamheter som kliniker, inom vården, boenden och som överfallslarm. Eftersom det är helt trådlöst är installationen snabb och enkelt, systemen levererar vi färdigkonfigurerade och […]

EkoTek personlarm sätter fokus på personalens säkerhet! Fullt positionerat personlarm med två larmnivåer; Assistans – internt och Akut – internt och till vald larmcentral. Personalen får inom få sekunder information att någon har tryckt på larmet och var personen befinner sig. Systemet används i verksamheter där det kan uppstå hot- och våldssituationer som exempelvis socialförvaltningar […]

IntercallTouch är ett trådbundet traditionellt kallelsesignalsystem med trådlösa överfallsknappar och alla nödvändiga tillbehör som krävs inom vården. IntercallTouch är ett kostnadseffektivt system som är skapat för att möta behoven inom vårdcentraler, kliniker, sjuk- och äldrevården. Besök oss på Offentlig Sektor, Kistamässan 24-25 januari för mer information!

Socialförvaltningen i Helsingborg använder det trådlösa person- och trygghetslarmet EkoTek i allt fler delar av sin verksamhet. Här berättar säkerhetschefen Roland Bjuggelius om hur det fungerar i praktiken och varför socialförvaltningen använder just EkoTek.  

Från hela LOTS Security-teamet ser vi verkligen fram emot ett spännande 2024 tillsammans med er! Vi är redo att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar och stärka samarbetet med våra kunder och partners.

Välkomna till monter I:15. Länk för registrering