Trådlösa hjälpknappar och bärbara textmottagare- MY Biblioteken är ofta stora till ytan och har få personal som ska utföra många olika arbetsuppgifter.

Varför krångla till något som kan vara enkelt!? Vårt kallelselarm MY har de senaste åren ökat i popularitet då det är enkelt, kostnadseffektivt och ofta den snabbaste och smartaste lösningen för många vård- och omsorgsboenden.

Trådlöst personlarm med exakt positionering – EkoTek Idag har tyvärr många bibliotek en ökad risk för hot och våld. Enskilda, eller en grupp av personer kan skapa otrygga situationer inne i verksamheten, det blir lätt stökigt och personalen känner sig otrygg.

ATEX – Ensamarbetarlarm i miljöer med explosionsrisk Tillsammans med EkoSecure, vårt trådlösa och positionerade ensamarbetarlarm, kan vi även leverera bärbara larmenheter som är EX-klassade.

EkoSecure är det säkra valet för er som har stora ytor och är i behov av bärbara larm för ensamarbete. EkoSecure positionerar den som är i behov av hjälp i en nödsituation via sitt egna trådlösa och övervakade kommunikationsnätverk, helt oberoende av annan infrastruktur.

LOTS i Butik – Butiksknappar kopplade till personsökare – Behåller lugnet i butiken. Vi får snabbare service och nöjdare kunder. Läs mer

Prisvärt? Smidigt att använda? Vad är viktigast för Dig? Kallelsesystemet IntercallTouch har vi installerat hos fler än 50 kunder. Läs mer

Inovonics – ett trådlöst personlarm Personlarmet Inovonics använder sig av en avancerad radioteknik, som innebär en bättre och säkrare överföring av radiosignalen. Tillsammans med de bärbara textmottagarna får kunden ett komplett personlarmsystem med humana insatstider, för en trygg och säker åtgärd vid situationer där hot och våld förekommer.

Produktnyhet  My Kontakt röd My “Kontakt röd” är en robust anropsapparat för montage på vägg eller bord och uppfyller IP 67 klassning och är tillverkad i ett robust utförande. Fungerar utmärk att sitta utomhus, i våta utrymmen, exempelvis bad och dusch. Knappen hanterar att skicka information antingen i klartext eller numeriskt, ex. i klartext  “Badrum […]

MY, det trådlösa  kallelsesignalsystemet har fått en ny medlem i familen. En textmottagare som du sätter på handleden eller kan fästas  i dina kläder med ett lite clips.