Nya Hjälpknappsstolpen är speciellt utvecklad för utomhusbad

 

Mer än 60 svenska simhallar har installerat Hjälpknappen från LOTS Security. Hjälpknappen ökar tryggheten hos badgästerna och gör arbetet enklare för personalen. Efter det mycket positiva gensvaret från simhallarna och deras badgäster har det känts självklart att ta fram en lika bra lösning för utomhusbad.

 Hjälpknappsstolpen är en lika enkel som genial lösning för små som stora utomhusbad:

  • Tydlig och självförklarande. Alla förstår hur man larmar.
  • Stadig och tålig. Klarar alla väder.
  • Flyttbar och flexibel för utomhusbadet.
  • En eller flera Hjälpknappsstolpar beroende på utomhusbadets storlek.
  • Badgästen larmar vid olyckstillbud.
  • Personalen larmar för att kalla på förstärkning.
  • När någon larmar skickas signaler till personalens fickmottagare, med information om från vilken Hjälpknappsstolpe larmet utgått.
  • Trygg och säker trådlös kommunikation.

Vid tillbud kan några få sekunder vara livsavgörande. Använd Hjälpknappsstolpen för att rädda liv och öka tryggheten på badplatsen!

Kontakta oss idag!

Telefon: 08-711 22 11
E-post: info@lotsab.se

 Mer än 60 svenska simhallar använder Hjälpknappen – Hjälpknappsstolpens motsvarighet för inomhusbad. Tre exempel:

 ”Ur ren säkerhetssynpunkt vid tillbud, så har larmknapparna tillfört en extra trygghet för både personalen och besökarna. Personalen känner att de kan agera snabbare än tidigare och den här vetskapen och tryggheten har bidragit till att skapa en bra arbetsmiljö för oss som arbetar i simhallen.”

Susanne Gryfelt, badansvarig på Kalmar simhall

 

“Sedan slutet av år 2013 finns Hjälpknappen intill varje simbassäng. Vi har fått positiva kommentarer från många badgäster. Jag upplever att Hjälpknappen både ökar den faktiska säkerheten i simhallen och badgästernas trygghetskänsla. Våra badvärdar är ständigt närvarande och med Hjälpknappen kan deras uppmärksamhet påkallas ännu snabbare.”

Henrik Eversholt, anläggningschef Filborna Arena,
Helsingborgs största träningsanläggning

”Hjälpknapparna har varit av stor hjälp vid mindre incidenter och då besökare velat påkalla personalens uppmärksamhet. De ”tjuvanvänds” inte och det är bra! Det har varit några tillbud när det varit mycket barn och då har vi använt hjälpknappen för att kunna kalla på ytterligare hjälp. Vi har även frågat besökarna om vad de tycker och de är bara positiva och ser dem som ett hjälpmedel just för att kunna tillkalla hjälp vid mindre incidenter.”

Michael Carlsson, Driftchef, Torvalla Sporthall