LOTS Security levererar EkoTek personlarm till Stockholms Stadsmission

Det har under en längre tid pågått ett omfattande renoveringsarbete av S:t Paulskyrkan vid Mariatorget i Stockholm. Här kommer Stadsmissionen bedriva sin nya verksamhet Mötesplats Mariatorget. En daglig verksamhet med diverse olika aktiviteter som samtidigt ska vara en dynamisk mötesplats för människor med olika bakgrund som ska känna sig varmt välkomna, och kunna känna ett mindre utanförskap. LOTS Security har precis slutfört sina installationer inför invigningen nu i december.

LOTS Security har tidigare larmat upp flera andra verksamheter för Stockholms Stadsmission. BoKlara som är en daglig verksamhet och boende på Högbergsgatan i Stockholm, BoCenter på Fleminggatan i Stockholm som är en daglig verksamhet och boende, samt en anläggning i Norrtälje med daglig verksamhet. På samtliga verksamheter så har man valt systemet EkoTek. Ett trådlöst personlarm med inomhuspositionering.

Vi på LOTS Security är mycket tacksamma för att få vara en leverantör till Stockholms Stadsmission och ser fram emot kommande projekt avslutar ”Staffan Westerman” Säljsupport på LOTS Security AB.

https://www.securityuser.com/se/Nyheter/Foretag-affarer/lots-security-levererar-personlarm-till-stockholms-stadsmission1