AY-L23H är en passageläsare med lång räckvidd och som därför kan hantera avstånd på upp till 70 meter mellan handsändare och passageläsaren. Läsaren fungerar till alla passersystem som hanterar Wiegandprotokoll, vilket de allra flesta system på den svenska marknaden gör i dag. Person, tid, grind eller dörr registreras i ert passagesystem som vanligt med behörighetskontroll. Läsaren/mottagaren är gjord för utomhusbruk och uppfyller IP65 klassning. Denna läsare kan styra alla typer av elektroniska avgränsningar som garagedörrar, bommar, grindar m.m.

Radiomottagaren är kompatibel med våra passersändare SA-23-serie, som består av trådlösa fjärrkontrollerade radiosändare.

Utöver sitt Wiegandprotokoll, valbart 26, 32, 34, 40 bits, innehåller AY-L23 även en LED-indikator samt 2 utgångar med öppenkollektor max 200mA.

Läsaren har en optogivare, som känner av försök till manipulation, som sabotageskydd och är dessutom tillverkad i epoxy för att tåla alla vädersituationer.

AY-L23H är en passageläsare med lång räckvidd som ser till att inga stolpar med monterade läsare oftast finns monterade. Inga mer

AY-L23H Passerläsare

SA-23-B4 RadioTag 4 kanaler

SA-23-B2 RadioTag 2 kanaler