Hjälpknappen är konferenscentrets livräddare

, ,

konferensmiljö skepparholmenDe flesta av LOTS Securitys kunder på hotell- och konferensområdet, använder Hjälpknappen som en extra service till kunder som vill kunna tillkalla personal under konferenstid, vid besök på Spa-anläggningar eller kanske utomhuspooler.

På konferensanläggningen Skepparholmen, är hjälpknappen en förlängd arm till gymmet, där den är utplacerad för att fungera som ett larm att trycka på utifall att någon gäst mår dåligt. En livräddare helt enkelt.

Skepparholmen har många strängar på sin lyra, men med ett tydligt fokus på hälsa. Hotellet erbjuder konceptet en” Blodsockersäker konferens”, vilket innebär att det inte serveras exempelvis wienerbröd till fikat utan istället en fruktsallad eller något annat som ska hjälpa till med att hålla en jämn blodsockernivå under hela dagen.

LOTS Security träffar SPA-chefen Agneta Ferseus som berättar om anläggningen.skepparholmen profilbild

-”Det senaste året har antalet privata besökare till konferenshotellet fördubblats. Vi har jobbat med många olika events och så hade vi invigningen av SPA-avdelningen som arrangerades av Micael Bindefeldt, vilket har lockat fler besökare, i synnerhet yngre. Nu har vi också börjat ge oss på träningsdelen och hälsa; vårt tredje ben.

Hur kommer det sig att ni installerade Hjälpknappen? -”Det är ju så att vi jobbar väldigt mycket med säkerhet på hotellet, dels för våra gäster men även för våra anställda. Vi har exempelvis säkerhetsdagar för all personal en gång om året, där vi utbildar dem i att hantera brandsituationer, HLR (hjärt- och lungräddning) men även ABC (andning, blödning, chock). Det arrangeras olika scenarion och bl a får vi träna på att ta reda på om någon ligger skadad någonstans. Eftersom att vi inte har bemanning uppe på gymmet, så talade vi om att vi skulle försöka hitta något bra system, så att besökare kunde larma utifall att något allvarligt skulle inträffa där.”

”Det var inte så länge sedan som vi fick hjälpknappen installerad och hittills har ingen tack och lov, behövt använda sig av den. Många i vår personal tycker att det är jättebra att den finns, eftersom att det ger även dem en ökad trygghet.”

Hjälpknappen del av ett hållbart koncept

Våra värdeord är: H2O, vilket betyder härligt, hållbart och omtänksamt för kropp, själ och miljön.

Vi sätter gästen i fokus men vi tar även hand om varandra.