almedalen 5LOTS presentation av kommunikationsverktyget för vård och omsorg, NurseCare, väckte stor uppmärksamhet och nyfikenhet, under den, av Hälsans Nya Verktyg, arrangerade utställningen i Almedalen.
Våra förväntningar inför lanseringen av NurseCare, i Almedalen, toppades och nu ser vi fram emot en spännande höst.

Framtidssäkert

NurseCare är ett framtidssäkert system, där redan installerad hård- och mjukvara kan uppgraderas med ny mjukvara och nya funktioner. Systemet innehåller kallelselarm, dokumentation, signering, påminnelser och rapporter. Ett komplett system som är integrerbart med befintliga system. Där kunden utifrån den egna verksamheten själv bestämmer vilka funktioner som ska inkluderas.
Alla verksamheter har inte exakt samma behov. Som kund ska du därför inte tvingas köpa funktioner som Du inte har nytta av. Vill du däremot komplettera med ytterligare funktioner, så går det alldeles utmärkt.

Användarvänligt men med en avancerad teknik

I sällskap av 11 andra företag som på olika sätt arbetar för att ta svensk vård och omsorg, inte bara ett, utan flera kliv framåt inom e-teknologi, blev LOTS monter en av de mest välbesökta och Hälsans Nya Verktygs fallstudie av NurseCare; ”Kommunikationsverktyg minskar personalens stress – internationell fallstudie”, en av de mest lästa.
Vår slutsats är att det finns ett tydligt behov av att hålla samman vården inom ett och samma system och det är just vad NurseCare har kapacitet att erbjuda.

Egen presentation

Vill Du och Din personal få en egen presentation av NurseCare, kommer vi gärna på besök och berättar mer om vad vi kan leverera.

Vi vill  passa på att framföra ETT VARMT TACK TILL ALLA. Ni som trotsade utställningsdagens regn och rusk, för att besöka oss.

almedalen 4Almedalen 3Almedalen 2016 1 klippt