Fältsäljare

LOTS Security växer och behöver förstärka organisationen med en fältsäljare. Är du redo för en försäljningstjänst där du får sälja och marknadsföra ett varierande sortiment av produkter inom en spännande bransch? I så fall kan detta vara något för dig! Vi är specialister inom personlarm, där överfallslarm, trygghetslösningar för särskilda boenden- och patientsignalsystem ingår. Med mer än 30 års erfarenhet inom branschen har vi intagit en självklar position som leverantör till kommuner, landsting och privata aktörer. Vi söker nu dig som är teknisk intresserad och är en naturlig relationsskapare. Är du redo för något nytt?

Arbetsbeskrivning: Med Östergötland och Sörmland som distrikt kommer du att bearbeta en varierande kundstock inom olika sektorer, både återförsäljare och slutkund. Du kommer jobba med såväl befintliga som nya kunder och på egen hand söka upp och boka möten. Det är viktigt att du stimuleras av att vara ute och besöka kunder, samt att du tar ansvar för att alla moment i försäljningscykeln rullar på så smidigt och lätt som möjligt. Din utgångspunkt blir vårt kontor i Kungens Kurva. Som säljare tar du stort ansvar för dina kunder, projekt och eftermarknad.

Kvalifikationer: Vi ser helst att du är teknisk kunnig och har erfarenhet av att vara ute och sälja på fältet. Kanske har du en teknisk utbildning i grunden alternativt självlärd med erfarenhet av liknande tekniska produkter. Har du jobbat med försäljning eller projektledning tidigare är detta meriterande. Då vi har utländska leverantörer är engelska i skrift och tal ett krav. Då jobbet innebär resor måste du ha körkort.

Som person är du självmotiverad, samarbetsvillig och ödmjuk -du vågar fråga om det är något du inte förstår. Då vi är ett relativt litet företag är det även extra viktigt att du är en lagspelare, samtidigt som du gärna arbetar individuellt med att nå dina mål.

Vi erbjuder: En varierande tjänst med frihet under ansvar på ett företag i utveckling, där du får vara med och fatta beslut. Fast lön eller annat upplägg utefter önskemål, tjänstebil alternativt egen bil i tjänsten och pension. Inom företaget ger vi dig stöd och utbildning för att nå framgång i säljarbetet. Hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål.

Ansökan: Ansöker gör du via annonsen. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast. Vi samarbetar med Renegade Rekrytering och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-955668 alternativt moa@renegaderekrytering.se om du har några frågor. Varmt välkommen med din ansökan!