stugby campingLOTS Security AB, är ett företag som specialiserar sig på moderna och effektiva trådlösa larm- och servicelösningar.

Vi levererar produkter och tjänster inom säkerhet i alla dess former och vi arbetar genom ett stort antal partners över hela Sverige. Vi är utpräglade specialister på trådlösa lösningar, d v s enkel montering och ingen kabeldragning, vilket vi dragit stor nytta av då vi nu lanserar ett specialpaket för just campingplatser och stugbyar.

Våra paket innehåller alla viktiga funktioner som ni vill ha möjlighet till att övervaka på er campingplats, allt ifrån vattenläckage, temperaturvakt till brand och inbrott.

Vårt larmsystem är genom bl a sin långa räckvidd, unikt och i kombination med trådlöshet så blir kostnaden per larmpunkt mycket fördelaktig. Dessutom kan du genom vår lösning direkt lokalisera var på anläggningen larmet är utlöst samt även se i bilder överförda till din mobiltelefon, detta innebär exempelvis att det finns stora möjligheter att släcka eventuella bränder i tid.AlarmView

Vi är glada och stolta över att kunna bidra till en säker utveckling för företag som bär ett större säkerhetsansvar gällande andra människors liv. För mer information kontakta vår ansvarige säljare Stefan Langenfors.

 

Kontaktuppgifter: Telefon:08-501 22 506 E-post: stefan.langenfors@lotsab.se www.lotsab.se

Besöksadress: Jägerhorns väg 8 141 75 Kungens Kurva