Nya Solna Simhall är en trygg och säker simhall med hjälp av LOTS Security

Den nya simhallen i Solna är mycket efterlängtad av både boende och arbetande i området kring Friends Arena, Arenastaden, Frösunda och Ulriksdals IP. Simhallen ligger inrymd i bottenplanet på en större nybyggd kontorsbyggnad med stor aktivitet. Simhallen har precis haft invigning. Här hittar du tio simbanor, en undervisningsbassäng, en flexibel multibassäng samt en barnbassäng.

I Solnas nya simhall har LOTS Security installerat en lösning med trådlösa Nöd- och hjälpknappar för ökad trygg- och säkerhet för både personal och badgäster.

Hjälpknappen är ett effektivt, lätthanterligt tråd- och ljudlöst larmsystem vars koncept består av en monterad alternativt portabel larmknapp som används som nöd/trygghetsknapp för att påkalla personalens uppmärksamhet vid tillbud. När en besökare trycker på knappen skickas signaler till personalens fickmottagare, med hänvisning om var i simhallens utrymmen den larmande befinner sig. Hjälpknappen ger även personalen möjlighet att tillkalla kollegor vid behov av assistans.

Hjälpknappen är IP67-klassad vilket innebär att den är både damm- och vattentålig och är anpassad för alla olika typer av badmiljöer från friluftsbad till inom- eller utomhusbad.

LOTS Security är specialister på nyinstallation av trådlösa personlarm, överfallslarm och kallelsesignalsystem och har installerat liknande lösningar på ett flertal simhallar, badhus och andra fritidsanläggningar runt om i Sverige.

Vi på LOTS Security tackar ödmjukt Solna Stad och personalen ifrån aktören BeFair, som kommer sköta om driften på Solna Simhall för förtroendet, och ser fram emot ett långsiktigt samarbete säger ”Staffan Westerman” Säljsupport på LOTS Security AB.