Vi söker en fältsäljare

LOTS Security är specialister inom personlarm, där överfallslarm, trygghetslösningar för särskilda boenden- och patientsignalsystem ingår. Med mer än 30 års erfarenhet av branschen och samarbeten med teknikledande internationella tillverkare, har företaget intagit en självklar position som leverantör till många kommuner, landsting och privata aktörer i hela landet.

Vi utvecklas just nu inom samtliga områden och vill därför förstärka vår organisation med ytterligare en person inom försäljning.  I rollen som säljare hos oss arbetar du aktivt med hela vårt sortiment och kommer därför ha en varierande och spännande kundstock.

Arbetsbeskrivning: Dina arbetsuppgifter består av att ansvara för hela säljprocessen och allt vad det innebär. I huvudsak träffar du återförsäljare och slutkund för att marknadsföra vårt sortiment. Affärsmöjligheter finns både inom privat och offentlig sektor och du kommer bearbeta befintliga kunder så som nya. Tjänsten innebär en del resande då dina kunder finns över hela landet, i synnerhet i storstadsregionerna.

Kvalifikationer och personliga egenskaper: För att lyckas i denna roll krävs det att du är en självgående person som stimuleras av kundkontakt och försäljning. Då vi är ett relativt litet företag är det även extra viktigt att du är en lagspelare. Du har flera års erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna kännedom om offentlig sektor samt så är det meriterande om du kommer ifrån branschen. Du behärskar engelska i tal och skrift, då vi arbetar med utländska tillverkare. Du har även körkort.

Vi erbjuder: En varierande tjänst på ett spännande företag i utveckling, där du får vara med och påverka.

Ansökan: Ansöker gör du via annonsen. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök så snarast. Vi samarbetar med Renegade Rekrytering och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-955668 alternativt moa@renegaderekrytering.se om du har några frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

KLICKA för att komma till ansökan