Skydd Älvsjömässan 18-21september 2012

SKYDD 18-21 spetember 2012 – norra Europas största mötesplats för säkerhetsbranschen

Ni träffar oss i  monter A21:01

Säkerhet- och brandmässan SKYDD arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan. SKYDD kan erbjuda besökaren en stor utställning med många aktiviteter och öppna seminariescener i mässhallen, ett utomhusområde för kranbilar med mera, ett brett konferensprogram och sist men inte minst en storslagen bankettmiddag.

Utställningen
På SKYDD samlas alla delar av säkerhetsbranschen i en utställningshall.
Utställarnas montrar, stora som små, är den viktigaste delen av mässan, men vi vill gärna bjuda på lite mer för att göra totalupplevelsen till något extra.

IT-säkerhet
Ett nytt område som introducerades på SKYDD 2008. Eftersom IT-tjänster integreras allt mer i traditionella säkerhetslösningar skapade vi tillsammans med Dataföreningen och SIG Security ett skräddarsytt seminarieprogram och utställning inom IT-säkerhet.

Samlingsmontrar
Bevakningstorget - I samarbete med BYA – Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämd. 13 bevakningsföretag delar på en gemensam monter med debattscen där Leif GW Persson -kriminolog, författare, samhällsdebattör, m.m. håller uppskattade debatter och seminarier.
”Säkerhet i handeln” – I samarbete med Svensk Handel och tidningen Dagens Handel. Monter inredd som en butiksmiljö där 10 leverantörer av säkerhetslösningar för handeln ställer ut och håller miniseminarier.

Utomhusområde
På utomhusområdet finns bl a kranbilarna som kan visa hela sin kapacitet utan att bli begränsade av takhöjden inne i hallen.

Aktiviteter
Aktuella och publikdragande aktiviteter gör mässan till en levande mötesplats. År 2008 arrangerades ett antal aktiviteter såsom:
Larmcentral – I samarbete med SOS Alarm. I en fullt utrustad och bemannad larmcentral spelas verklighetsbaserade scenarios upp ”Från larm till åtgärd”.
”Live Spel – Trafikolycka” – Samarbete över gränser kapar tid och räddar liv.
Tillsammans med Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) och SOS Alarm arrangerar SKYDD ett livespel om ett olycksförlopp.  Besökaren får följa förloppet från det att larmet inkommer till SOS Alarm och fram till insatsen med Offensiv Enhet samt ambulans.

SKYDDbanketten
På SKYDDbanketten 2010 fylldes Victoriahallen av mer än 750 sittande gäster. Säkerhetsutmärkelsen Detektor International Award delades ut och för underhållningen stod Louise Hoffsten och Niklas Strömstedt.

On oktober 24th, 2011, posted in: Mässor & Seminarier by Tags: , ,
UA-25603770-1